Veel persoonlijke aandacht


Dat staat bovenaan. Ik heb inmiddels jarenlange ervaring in het oppassen en verzorgen van katten. Als u met vakantie gaat, een weekendje weg, of even tijdelijk niet voor uw katten kan zorgen wegens ziekte of werk, geen nood. Ik ben er voor u! Als u uw katten liever thuis, in zijn eigen vertrouwde omgeving laat en niet naar een pension of kennel wil brengen, dan heb ik de oplossing voor u! Ik kom dagelijks bij u thuis zodat de katten iedere dag hetzelfde vertrouwde gezicht zien; dat zorgt voor minder stress en blijere dieren.

Het gezegde gaat; een hond heeft een baas en een kat heeft personeel. Ik sta dan ook graag voor u klaar. Het zal uw kat(jes) aan niets ontbreken.


Eerste contact:

Als het eerste contact is gelegd kom ik vrijblijvend bij u thuis om kennis te maken met u en de katjes. In dit gesprek kunt u uw wensen met betrekking tot de verzorging kenbaar maken en zullen we heldere afspraken maken. Tevens zal ik vast de sleutel meenemen. Dit kan uiteraard ook op een later tijdstip. Hier zijn dan echter wel kosten aan verbonden. Zie de tarieven voor extra uitleg.


Service aan huis:

Als de oppas periode is aangebroken en ik uw huis binnen wandel zal ik eerst uitgebreid de katten knuffelen, aaien en begroeten. Ik hou de katten gezelschap, speel met ze, verzorg ze, verwen ze. Als de katten aan het eten zijn, maak ik in de tussentijd het kattentoilet en eventuele ongelukjes schoon.

Meestal mogen de katten van mij wat langer op blijven dan normaal, het is voor hun tenslotte ook een beetje vakantie‚Ķtoch! Voor het slapen gaan lees ik een verhaaltje voor, we knuffelen lekker en ze krijgen alle aandacht die ze verdienen. Houdt uw kat niet zo van aaien en knuffelen? Dan neem ik gewoon een leesboek mee en genieten we van elkaar in stilte. Dan zijn ze toch niet alleen thuis. De eetbakjes en de plaats rondom maak ik dagelijks schoon voordat ik ze weer vul met brokjes en/ of natvoer.


Uiteraard zorg ik tevens voor de andere huisgenootjes zoals knaagdieren of vissen en verzorg ik meteen de post en de planten.


Ik ben het hele jaar door beschikbaar, ook buiten vakantieperiodes en op feestdagen. Mocht uw interesse gewekt zijn, dan kom ik graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is geheel kosteloos en vrijblijvend. Tijdens dit gesprek kan ik vast kennismaken met de dieren en kunt u uw wensen wat betreft de verzorging en eventueel andere activiteiten kenbaar maken


Via whatsapp hou ik u (in overleg) dagelijks op de hoogte van onze avonturen :-)